Rolstoelliften

Rolstoelliften

Wanneer u rolstoeltoegang nodig heeft voor een bepaalde verdieping – thuis of voor een openbare faciliteit – kan myLift u helpen.

Om aan alle toegankelijkheidsbehoeften van rolstoelgebruikers te beantwoorden geeft een myLift rolstoellift u de kans om zelfstandig thuis te wonen of de toegankelijkheid van een openbare plaats te verbeteren. Het is het perfecte alternatief wanneer een personenlift te duur is of moeilijk toepasbaar in uw woning. We staan tevens in voor installaties binnenshuis, alsook buitenshuis.

De rolstoellift, of mindervalidenlift, is een veelzijdige oplossing die groot genoeg is om plaats te bieden aan een rolstoel of rollator. Op die manier kan u zich veilig tussen verdiepingen bewegen. Bovendien zijn de verschillende types en uitvoeringen voorzien van meerdere systemen om de veiligheid van de passagier te garanderen.

Zo hebben onze rolstoelliften een beperkte snelheid om secuur tussen verdiepingen te bewegen. Dit in combinatie met een bediening via dodemansknop en diverse ingebouwde veiligheden tegen val- en knelgevaar, zorgen ervoor dat al onze rolstoelliften voldoen aan de Machinerichtlijn 2006/42/EC. Bij een hefhoogte groter dan 50cm (zoals bij een rolstoelplateau) is het verplicht om een draaipoort op de bovenste verdieping te voorzien.

De plaatsing van dergelijke liften is telkens afhankelijk van de specifieke vereisten van de gebruiker en locatie. Wanneer u contact met ons opneemt, zoeken we samen naar de perfecte oplossing.

Een myLift rolstoellift biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor plaatsing in huis. Van de woonkamer naar de slaapkamer of van de hal naar de studeerkamer, voor elke situatie kunnen wij een oplossing bedenken. We kunnen uw lift zelfs voorzien van een herlaadbare batterij, zo zal de lift zelfs bij een stroompanne in werking treden.

rolstoellift

Wat zijn de voordelen van een myLift rolstoellift?

 • Verschillende aandrijvingen
  Rolstoelliften kunnen ketting-aangedreven, via spindel, riem-aangedreven, hydraulisch aangedreven of met een actuator geïnstalleerd worden.
 • 230V aansluiting en laag energieverbruik
  Veel van de aandrijvingen werken op 230V met een monofasige motor van slechts 1,5kW, wat voor een laag energieverbruik zorgt.
 • Machinerichtlijn 2006/42/EG
  Het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de passagiers is van groot belang voor MyLift.
 • Bewuste keuze voor hoogkwalitatieve componenten
  Een zichtbaar kwaliteitsverschil en wisselstukken die vrij te verkrijgen zijn zorgen voor eerlijke prijzen.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost woden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Installateur van Rolstoelliften

MyLift heeft reeds ingestaan voor verschillende installaties van rolstoelliften. Met meer dan 25 jaar ervaring staan we u graag bij met vrijblijvend advies. We kunnen perfect de prijs berekenen van uw installatie. Vraag vandaag nog een offerte aan.