Huisliften

Huisliften

Verbeter uw mobiliteit in uw eigen huis

MyLift staat garant voor huisliften met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de huidige markt. Bovendien zijn ze volledig personaliseerbaar zodat ze binnen de stijl van uw woning passen.

Uw huis is de plek waar u zichzelf comfortabel en op uw gemak voelt. Wanneer trappen een probleem worden, kunnen de myLift huisliften een elegante oplossing bieden en uw mobiliteit in eigen huis verbeteren. Het is tevens de gemakkelijkste manier om het leven aangenamer te maken voor mensen met een mobiele beperking, want rolstoelgebruikers blijven hierdoor toegang hebben tot elke verdieping van het huis.

Omdat er geen vereiste is voor een diepe liftput of hoge schachtkop, zijn de machine- of hydraulisch aangedreven huisliften van myLift in bijna alle projecten toepasbaar. Een machinekamer is ook niet nodig en kan perfect in een hoek of kast geplaatst worden, of in de deurstijl van de lift.

Wij staan open om al uw wensen te verwezenlijken. Dankzij tal van afwerkingsmogelijkheden worden onze huisliften probleemloos en discreet geïntegreerd in uw woning als aanvulling op de bestaande stijl van het interieur. Wij stellen ze ook perfect af op alle hedendaagse vereisten, want aan keuze is geen gebrek. Wanden kunnen afgewerkt worden in laminaat, skinplate of roestvrijstaal. Een vloer in linoleum, tegels of natuursteen. Onze ruime afwerkingsmogelijkheden zullen u zeker niet teleurstellen.

Wat zijn de voordelen van een myLift huislift?

 • Hefvermogen van 180 kg tot 1000 kg
  Dit grote hefvermogen in combinatie met een speciale rolstoeltoegang, zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het gemak van een rolstoellift.
 • Laag energieverbuik
  Met een laag energieverbruik vanaf 1.1kw tot 1.5kw moet u zichzelf geen zorgen maken om een peperdure energierekening.
 • Op maat gemaakte huisliften
  De vele afwerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de lift elegant in het bestaande interieur geïntegreerd kan worden.
 • Volledig uitgerust
  Iedere myLift huislift is uitgerust met verlichte drukknoppen, noodstop, alarmknop met ingebouwd telefoonsysteem, noodverlichting, spiegel en handleuning.
 • Bewuste keuze voor hoogkwalitatieve componenten
  Een zichtbaar kwaliteitsverschil en wisselstukken die vrij te verkrijgen, zijn zorgen voor eerlijke prijzen.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost woden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Installateur van Huisliften

Ga uw gang, klik op de knop hieronder en vraag meer informatie aan. Wij leggen u graag uit hoe het installeren van één van onze huisliften bij u thuis in zijn werk gaat en hoe ze een positief verschil kunnen maken in uw leven.