Schachtstructuren

Schachtstructuren

Een schachtstructuur die zorgeloos opgaat in zijn omgeving.

Wanneer er geen betonnen schacht is voorzien voor uw liftinstallatie, kan een op maat gemaakte schachtstructuur de ideale oplossing zijn. We vervaardigen deze doorgaans uit staal of aluminium en ze kunnen zelfdragend geplaatst worden of bevestigd worden tegen een bestaande muur. De schachtstructuren dewelke myLift plaatst, kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en kunnen bij elk type lift van toepassing zijn. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat deze probleemloos opgaat in haar omgeving door ze volledig naar wens en op maat te personaliseren. Onze schachtstructuren kunnen liften accommoderen met een hefvermogen tot 5000 kg, zowel in het gebouw als daarbuiten. Deze op maat gemaakte schachten combineren we graag met onze huisliften, want zo kan de lift een mooi geheel vormmet uw interieur. We bieden u de mogelijkheid aan om te kiezen uit verschillende schachtbekledingen en RAL-kleuren. Tevens kunnen ze voorzien worden van glazen panelen. In combinatie met een panoramische cabine geeft dat een elegante stijl.

Wat zijn de voordelen van een myLift schachtstructuur?

  • Volledig personaliseerbaar
    Van een panoramische cabine tot een bekleding die zorgeloos opgaat in uw interieur, onze schachtstructuren zijn volledig personaliseerbaar.
  • Zware ladingen tot wel 5000 kg
    Wanneer u zware ladingen moet transporteren, kan myLift daar een op maat gemaakte schachtstructuur tegenover zetten.
  • Directe verbinding met de zaakvoerders
    Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost worden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Op Maat Gemaakte Schachtstructuren

Wanneer er geen betonnen schacht is voorzien voor de installatie van uw lift, is een schachtstructuur de ideale oplossing. MyLift gaat graag met u rond tafel zitten om deze volledig te personaliseren zodat deze perfect opgaat in haar omgeving.