GSM Module

GSM-Module voor Liften

Indien u bent aangesloten via een telefoonlijn van een klassieke operator, dan betaalt u te veel.

Vanaf 2003 dient elke personenlift uitgerust te zijn met een bi-directionele verbinding. Tot voor kort werd die verbinding tot stand gebracht door middel van een analoge of klassieke operator. Vanaf 2015 is het niet meer verplicht om met die dure verbindingen te werken. Om te besparen op vaste abonnementskosten van de verplichte noodtelefoon, stellen wij u graag de myLift GSM-module als oplossing voor.

In geval van opsluiting dient de passagier van een lift verbinding te kunnen maken met de onderhoudsdienst of verantwoordelijke van het gebouw. Een terugkerende opmerking voor het afkeuren van een liftinstallatie is een slechte analoge lijn, waardoor de lift tijdelijk niet meer in gebruik genomen mag worden.

Digitale telefonie verdringt de traditionele en analoge verbinding. Hierdoor is de kwaliteit daarvan er enorm op vooruit gegaan en daarom kiezen onze klanten steeds meer voor een GSM-module in hun lift.

Een GSM-module helpt u om te besparen op de vaste abonnementskosten van de verplichte noodtelefoon. Via de klassieke operatoren zijn deze kosten simpelweg te hoog. Bovendien worden onze modules uitgerust met een back-up batterij voor het geval de elektriciteit uitvalt en beschikken ze over een autonomie van minimaal 2 uur. U betaalt enkel de prijs voor het leveren en plaatsen van de GSM-module.

Naast een betere verbinding, bespaart u op de vaste abonnementskosten en verdient een GSM-module zich op korte termijn terug. Daarna heeft u de keuze om zelf een Sim-kaart aan te leveren of om gebruik te maken van onze all-in service.

Indien u bent aangesloten via een telefoonlijn van een klassieke operator, dan betaalt u simpelweg te veel. Wanneer myLift langskomt voor het onderhoud, dan controleren wij ook steeds de werking van GSM-module.

GSM module

Wat zijn de voordelen van een GSM-Module?

 • Back-up batterij met lange autonomie
  Onze GSM-modules zijn uitgerust met een back-up batterij en beschikken over een autonomie van minimaal 2 uur.
 • Geen torenhoge abonnementskosten
  Onze module knipt serieus in uw vaste kosten en verdient zich op korte termijn terug.
 • All-in service
  myLift geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze all-in service die het beheer uit uw handen neemt.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost woden door hun diepgaande kennis van de installatie.

GSM module

MyLift – Leverancier van GSM-Modules voor Liften

Ontdek onze voordelige GSM-Modules voor uw lift en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zoeken voor elk liftproject een gepaste oplossing. U kan er zeker van zijn dat deze investering zich op korte termijn terugverdient.

GSM module