Personenliften

Personenliften

U wil een stijlvolle, doch functionele personenlift?

MyLift installeert op maat gemaakte personenliften met een baanbrekend design. Dankzij de vele opties qua afwerking, zowel voor interieur als exterieur, kan de lift naar eigen wens afgewerkt worden.

U staat steeds rechtstreeks in contact met de zaakvoerders. Zij staan tevens in voor de installatie en oplevering van alle personenliften. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij een zorgeloze installatie uit te voeren. Daarom maken zij ook de bewuste keuze voor componenten en onderdelen met Deutsche Gründlichkeit, want die zorgen voor een merkbaar kwaliteitsverschil.

Het grote voordeel van myLift is toch echt wel het oog voor detail. Naast het persoonlijke contact en de professionele plaatsing door de zaakvoerders, staat veiligheid voorop. Zowel de machine-of hydraulische aangedreven personenliften, worden allen voorzien van de wettelijke veiligheidscomponenten en noodsystemen. Zo laat myLift alle liften door een gecertificeerd keuringsorganisme keuren zodat de CE-markering officiëel aangebracht mag worden.

Dankzij een betrouwbaarheid van 99% kan myLift garanderen dat uw personenlift zelden tot nooit buiten werking zal zijn. Onze liftbesturingen worden door ons geïnstalleerd zonder toegangscodes en verborgen menu’s, volgens de nieuwe liftnorm EN82-20, van september 2017. Vele constructeurs respecteren dit deel van de norm vandaag nog altijd niet voor 100%, ondanks het feit dat dit verboden is.

Wat zijn de voordelen van een myLift personenlift?

 • Op Maat Gemaakte Personenliften
  Vele afwerkingsopties voor zowel interieur als exterieur zorgen ervoor dat de lift volledig naar eigen wens afgewerkt kan worden.
 • Installatie conform de EN81-20 norm
  Meer veiligheid en comfort voor passagiers en onderhoudspersoneel, maar ook een liftbesturing zonder toegangscodes.
 • Bewuste keuze voor hoogkwalitatieve componenten
  Een zichtbaar kwaliteitsverschil en wisselstukken die vrij te verkrijgen zijn, zorgen voor eerlijke prijzen.
 • Direct contact met de zaakvoerders
  Dankzij deze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost worden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Installateur van Personenliften

Als u nood heeft aan de installatie van een personenlift waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kunnen myLift personenliften aan al uw eisen voldoen. Neem vandaag contact met ons op en u krijgt persoonlijk en professioneel advies met betrekking tot de installatie van uw lift.