Goederenliften

Goederenliften

Heeft u zware vrachten of goederen te verplaatsen tussen verdiepingen?

Wanneer u grote artikelen of zware vrachten tussen verdiepingen moet vervoeren, zal u al snel te maken hebben met complexe methodes. Zelfs als het al zonder lift kan, dan bestaat de kans dat de goederen (of het gebouw) schade zullen oplopen. Onze goederenliften worden afgestemd op uw specifieke vereisten om goederen verticaal en op een veilige manier te transporteren. Hoewel het vervoeren van personen verboden is, kunnen wij toch verschillende varianten voorstellen die personenbegeleiding toelaten bij het vervoeren van de goederen. MyLift helpt u om complexe transport methodes op te lossen met gemakkelijke, flexibele, duurzame en kostenbesparende goederenliften. Zo mochten wij al instaan voor de plaatsing van goederenliften, platformliften en hefplateaus in magazijnen, winkelcentra, industriële gebouwen, horeca en nog veel meer.

Wat zijn de voordelen van een myLift goederenlift?

 • Zware ladingen tot wel 3000 kg
  Het grote hefvermogen van een hydraulische goederenlift zorgt ervoor dat zware ladingen veilig tussen verdiepingen verplaatst worden.
 • In tal van markten thuis
  De perfecte oplossing voor veel sectoren. Zo installeerden wij reeds keukenliften, horecaliften, magazijnliften, kooiliften, autoliften en schaarheffers.
 • Machinerichtlijn 2006/42/EG
  Het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van werknemers en consumenten is van groot belang voor myLift.
 • Bewuste keuze voor hoogkwalitatieve componenten
  Een zichtbaar kwaliteitsverschil en wisselstukken die vrij te verkrijgen zijn, zorgen voor eerlijke prijzen.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost woden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Installateur van Goederenliften

Wij zoeken voor elk liftproject actief mee naar de meest gepaste oplossing en staan in voor de correcte opvolging en uitvoering van de gemaakte planning. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen of opmerkingen met spoed.