Modernisatie

Modernisering en Risicoanalyse van Liften

Geeft uw lift niet langer een veilig gevoel?

Om uw lift terug betrouwbaar en veilig te maken, werkt myLift graag met u samen voor de modernisering van uw lift. Wist u al dat elke lift wettelijk gezien om de 15 jaar aan een risicoanalyse onderworpen dient te worden? Bij modernisatie is het niet noodzakelijk om de gehele lift te vervangen. MyLift zal uw bestaande lift beoordelen aan de hand van een verplichte risicoanalyse en een controle op de bestaande installatie. Het inschakelen van myLift zorgt ervoor dat u als eigenaar, syndicus of VME van het gebouw voldoet aan uw plichten. Wij zorgen ervoor dat de nodige acties ondernomen en opgevolgd zullen worden. Het FOD is heel duidelijk over de termijn waarbinnen de modernisatie gerespecteerd moet worden:

Datum van indienststelling Moet gemoderniseerd zijn uiterlijk op
Vanaf 1 april 1984 31 december 2014
Tussen 1 januari 1958 en 31 maart 1984 31 december 2016
Voor 1 januari 1958 31 december 2022

Wanneer uw bestaande liftinstallatie niet langer voldoet aan de huidige wetgeving, zal een liftrenovatie of modernisatie de bestaande installatie omvormen conform de nieuwe richtlijnen. Naast het verbeteren van de veiligheid, zorgt het renoveren van uw lift ook voor een geoptimaliseerde prestatie en verlengde levensduur. Daarbovenop nemen we ook een kijkje naar het voorkomen van uw lift en trachten deze terug een hedendaagse uitstraling te geven. U wil natuurlijk dat uw bestaande lift een secuur gevoel geeft. Wanneer dat betrouwbaarheidsgevoel niet langer aanwezig is, kan u best een liftmodernisatie laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma zoals myLift. Het is de beste manier om het comfort van een bestaande liftinstallatie te verbeteren en te zorgen voor een afname in het energieverbruik en de stilstand tijd.

Wat zijn de voordelen van een Liftmodernisatie door myLift?

 • Vermijd een volledig nieuwe installatie
  Als men spreekt over een modernisatie is het niet noodzakelijk om de gehele lift te vervangen.
 • Conform de richtlijnen van het FOD
  Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de richtlijnen van het FOD zodat u niet verantwoordelijk gesteld dient te worden voor ongevallen.
 • Wisselstukken met eerlijke prijzen
  Alle componenten en wisselstukken die myLift gebruikt zijn vrij te verkrijgen op de markt en dat zorgt voor eerlijke prijzen.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost worden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Gespecialiseerd Bedrijf Voor Modernisering van Liften

Als u met vragen zit over het keuren of onderhouden van uw bestaande liftinstallatie, dan kan myLift u bijstaan met het nodige advies omtrent de huidige wetgeving. Naast het verduidelijken van de verplichtingen gaan we graag samen aan de slag om te zorgen voor de modernisering van uw lift.