Autoliften

Autoliften

Ongekend bouwkwaliteit met een groot hefvermogen

MyLift autoliften zijn vervaardigd uit een stevige constructie van de beste kwaliteit, om een zo groot mogelijk hefvermogen te bekomen. Ze worden hydraulisch aangedreven en voorzien van onze standaard kwaliteitsbesturing met machinekamer. Qua bouwkwaliteit overtreffen we onze concurrenten en bieden wij u de mogelijkheid aan om de autolift te personaliseren in tal van RAL-kleuren of roestvrijstaal. Dit kan zowel voor de kooi als bordesdeuren. Onze vloeren vervaardigen we het liefst uit traanplaat en uiteraard kiezen we voor energiezuinige LED-verlichting. Een autolift kunnen we in verschillende afmetingen aanleveren, vanzelfsprekend gaat dat gepaard met verscheidene hefvermogens. Onze liften kunnen een gewicht dragen van 3000 kg tot 6000 kg. De wettelijk vereiste veiligheids- en noodsystemen zitten er standaard bij. Bovendien worden al onze liften steeds CE-gekeurd door een extern keuringsorganisme. Van dat verslag krijgt u van ons steeds een blanco versie vooraleer de lift in dienst treedt.

Schaarheffers

Het alternatief voor de klassieke autolift

Een schaarheffer (of schaarlift) is het perfecte alternatief voor de klassieke autolift. Hoewel we hier naar een simpelere constructie en werking gaan, doet deze uitstekend dienst als autolift. De laatste jaren zijn dit soort liften bezig aan een serieuze opmars in appartementsgebouwen en residentiële woningen. Het grote voordeel is dat een machinekamer bij een schaarlift niet noodzakelijk is. We kunnen de pompgroep op 1m² tegen de muur plaatsen. Ze genieten wel van het grote hefvermogen (vanaf 3000 kg), maar zijn echter beperkt in de hefhoogte. We hebben dan ook te maken met een iets tragere werking dan bij een klassieke autolift. MyLift Schaarheffers kunnen volledig naar eigen wens afgewerkt worden. Doorgaans kiezen onze klanten ervoor om ze geleverd te zien worden met sectionaalpoorten als toegangsdeuren die aangesloten worden op de liftbesturing. Mocht u liever een andere afwerking wensen, dan is dat geen enkel probleem. Voor elk liftproject zoeken wij naar de meest gepaste oplossing. Hoewel het niet vereist is om een schaarlift te keuren voor de indienststelling, leveren en installeren wij alle liften onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG. Tevens is er geen periodieke keuring nodig, maar wij zorgen nadien graag voor het onderhoud en de veiligheid van uw lift.

Parkeersystemen

MyLift houdt zich, behalve met alles op het gebied van liften, ook bezig met het oplossen van uw parkeerproblemen. In ons gamma kunnen we ook diverse systemen aanbieden voor verschillende situaties. De installatie van een myLift-parkeersysteem creëert meerdere parkeerplaatsen op eenzelfde oppervlak, 1 parkeerplaats worden er 2, 2 parkeerplaatsen worden er 4, … Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om makkelijk te manoeuvreren in een kleine parkeerplaats d.m.v. een voertuigdraaischijf. De parkeeroplossingen zijn van een stevige kwaliteit en zijn gemakkelijk in gebruik. Ze maken een minimum aan geluid en bieden hoog comfort aan zijn gebruikers. Ze zijn ontwikkeld voor een gemakkelijke installatie, zijn efficiënt, duurzaam en betrouwbaar.

Wat zijn de voordelen van een MyLift autolift / schaarheffers?

 • Full Option Autoliften en Schaarheffers
  Beide liften kunnen uitgerust worden met een afstandsbediening, codeklavier of sleutelschakelaar zoals bij een garagepoort. Maar denk ook aan extra stootranden, verkeerslichten, etc.
 • Machinerichtlijn 2006/42/EG
  Het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de gebruikers is van groot belang voor MyLift.
 • Bewuste Keuze voor Hoogkwalitatieve Componenten
  Een zichtbaar kwaliteitsverschil en wisselstukken die vrij te verkrijgen zijn, zorgen voor eerlijke prijzen.
 • Direct Contact met de Zaakvoerders
  Dankzij deze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost worden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – Installateur van Autoliften, Schaarheffers, Parkeersystemen

Als u nood heeft aan de installatie van een autolift, schaarheffer of parkeersysteem waar u vele jaren zorgenvrij van kan genieten, kan MyLift aan al uw eisen voldoen. Neem vandaag contact met ons op en u krijgt persoonlijk en professioneel advies met betrekking tot de installatie van uw lift.