Onderhoud

24u Liftservice en Liftonderhoud

Een lift is onmisbaar geworden in de meeste gebouwen.

Het gemak van een lift is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door jaarlijks een onderhoud uit te voeren kan u zeker zijn van minder storingen en een langere levensduur met een hogere gebruiksveiligheid. MyLift staat in voor het jaarlijks onderhoud van uw lift zodat er minder storingen zijn. Daarbij beschikt u automatisch over onze 24u Liftservice die 7 dagen op 7 voor u klaar staat. De kwaliteit van een onderhoudsbeurt vinden we bij myLift belangrijk, daarom vertrekken we pas naar de volgende klant als we overtuigd zijn over de correcte werking van uw lift. Ook als u problemen heeft in het weekend of in de late uurtjes kan u terecht op onze 24/7 Liftservice. Onze Liftservice zorgt ervoor dat problemen in een zo kort mogelijke tijdspanne opgelost kunnen worden. Liften die genieten van een myLift onderhoud kunnen rekenen op 99% betrouwbaarheid en een beperkte stilstand tijd. U kan perfect bijhouden welke werken er uitgevoerd zijn in ons zorgvuldig ingevulde logboek en onderhoudskaart. Daarbij geven we u ook graag de nodige feedback over onze oplossingen zodat u dit mee kan opvolgen en op de hoogte bent van de recentste aanpassingen. Wanneer we een lift moderniseren of herstellingswerken uitvoeren, kiezen wij steeds voor leveranciers die hun producten openstellen op de vrije markt. Waarom dat interessant is voor u? Hierdoor geniet u van eerlijke en concurrentiële prijzen.

onderhoud lift

Wat zijn de voordelen van een myLift onderhoud?

 • Geen kwantiteit, maar kwaliteit
  De kwaliteit van een onderhoudsbeurt vinden we heel belangrijk, daarom vertrekken we pas naar de volgende klant als we 100% tevreden zijn over de correcte werking van uw lift.
 • Kennis van de nieuwste ontwikkelingen
  We volgen regelmatig opleidingen om ons bij te scholen op vlak van elektrische problemen en een correcte montage.
 • Onderhoud en herstellingen van alle merken
  MyLift beschikt over een zeer uitgebreide kennis van alle grote en kleine merken.
 • Wisselstukken met eerlijke prijzen
  Alle componenten en wisselstukken die myLift gebruikt zijn vrij te verkrijgen op de markt en dat zorgt voor eerlijke prijzen.
 • Directe verbinding met de zaakvoerders
  Door onze persoonlijke aanpak werken steeds dezelfde mensen aan uw lift en kunnen problemen sneller opgelost woden door hun diepgaande kennis van de installatie.

MyLift – 24u Liftservice en Onderhoud

Geniet van een Liftservice die 7 dagen op 7 de klok rond bereikbaar is of kies voor een jaarlijks onderhoud en zorg voor 99% beschikbaarheid van uw lift. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

onderhoud lift